Sunday, February 19, 2012

Dileme..

Zna mi se dogoditi da imam veliku viziju u glavi što da napravim sa klupkom vunice koju vidim u dućanu. Naravno, kupim ju. A onda dođem doma i sva sretna krenem sa izradom 'svoje buduće najbolje stvari koju sam ikada isplela', i?. Ništa! Nije to ono što sam si ja zamislila. Nije ni približno.. ili vuna ne valja ili je boja u pitanju.. ili nešto sasvim treće..

Nebrojeno se puta dogodilo da nešto što započnem odložim jer mi se baš sad radi nešto drugo, i kao 'vratiti ću se na to kada završim ovo novo'. Aha, baš!

I tako sada imam popriličnu kolekciju nedovršenih pletarija.


S čime nastaviti? Što dovršiti? Što od toga ima potencijal da bude 'buduća najbolja stvar koju sam ikada isplela' (ili bar približno toj najboljoj, i time ću se zadovoljiti :) )? Da li sve isparati, pa početi nešto novo (opet!)? Možda završiti pa kako bude? ..


V.

2 comments:

  1. Jooooj, znam kako vam je. Ja čak i dovršim. Pa gledam, gledam, i samo oparam. Jer ako me nije oduševilo na prvi pogled, neće me ni na sljedećih 50. A ako me nije oduševilo....bye bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znala sam tko će me shvatiti ;) .. ali zna biti i frustrirajuće kada oparam, pa ponovno nešto počmem, a to opet nije to.. na kraju se vuna toliko istroši da nije za ništa više, a zapravo nije iskorištena :/

      Delete